Portrett av ansatt

Ingvild Røsholt

Arkitekt

Utdannet sivilarkitekt fra Bergen Arkitekthøgskole i 1995. Har tidligere arbeidet i Statsbygg, Leif Olav Moen arkitektkontor as og Resen, Høegh og Bjørnebye arkitekter as. Har vært ansatt i Arkitektskap siden 2000, medeier fra 2002.

Mer enn 25 års erfaring som prosjektansvarlig og saksbehandler med hovedvekt på rehabilitering, ombygging og transformasjon av fredede eller vernede bygninger. Trives med å jobbe i spennet fra tidligfase med registreringer og bygningsundersøkelser, til oppfølging på byggeplass. Har gode evner til å jobbe tverrfaglig og å se utover eget fagområde for å finne gode løsninger uten å forringe den kulturhistoriske eller antikvariske verdien.

Bred erfaring som ansvarlig søker i byggesak og i søknader til kulturminnemyndighetene, løsningsorientert og høy arbeidskapasitet.

Språk:
 • Norsk
 • engelsk

Ingvild har blant annet jobbet med:

 • Foto av båthallens glassfasade

  Båthallen

  Kystkultur, tradisjonsbåter og arkeologiske funn under samme tak
  Link
 • Foto viser inngangsparti fra innsiden av barområde. Inngansparti strekker seg over to etasjer. Materialpallett i glass og gule malte flater. Andre flater er sortmalte grunnet konsertscene. Kubbegulv med UU-markerling.

  Cafe MIR & Lufthavna

  Nytt liv i musikkens hus
  Link
 • Historisk sort/hvitt foto av Tollbugata 10 tatt fra gateplan.

  Tollbugata 10

  Den gamle krigsskolen
  Link
 • Foto av Oscarsborg festning i en kald vinterdag. Vann i forgrunn og festningen i bakgrunn.

  Oscarsborg festning

  Opera og kanoner
  Link